Kai Choy

Nederlandse naam : Mosterdgroen

kai choi ook wel Mosterdgroen genoemd , is een van de soorten binnen de Aziatische mosterdkoolfamilie.

Choi, choy of soy betekent simpelweg groente in het Chinees en daar zijn er een groot aantal soorten van. Qua uiterlijk lijkt hij wel wat op ijsbergsla, maar dan met dikkere stelen en stuggere bladeren. De groente heeft een zachte koolsmaak die licht peperig en een beetje bitter is.

Hieronder een aantal recepten

De bedoeling is dat deze pagina’s aangevuld gaan worden tot een volwaardige verzameling recepten die het tijdbeeld weergeven waarin deze groenten gebruikt worden

Aanvulling/correcties ; suggesties : theostuin@gmail.com

Recepten

 

naam

INGREDIËNTEN

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

BEREIDING

  • 1

  • 1

naam

INGREDIËNTEN

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

BEREIDING

  • 1

  • 1

Make it stand out.

 

Hieronder een aan recepten

de bedoeling is dat deze pagin'a’s aangevuld gaan worden tot een volwaardige verzameling recepten die het tijdbeeld weergeven waarin deze groenten gebruikt worden

Aanvulling/correcties ; suggesties : theostuin@gmail.com

 

Dream it.

Don’t worry about sounding professional. Sound like you. There are over 1.5 billion websites out there, but your story is what’s going to separate this one from the rest. If you read the words back and don’t hear your own voice in your head, that’s a good sign you still have more work to do.

Build it.

Be clear, be confident and don’t overthink it. The beauty of your story is that it’s going to continue to evolve and your site can evolve with it. Your goal should be to make it feel right for right now. Later will take care of itself. It always does.

Previous
Previous

Tomaat Kronprinz

Next
Next

Bataat zoete aardappel