Koolrabi

Niet zomaar je gemiddelde koolrabi. Nee-nee, dit kan wel eens de allercoolste koolrabi van de lage landen zijn. Dat ligt misschien aan het feit dat ome Theo ze hoogstpersoonlijk uit de vruchtbare Osdorpse grond getrokken heeft.

Je kunt de groente rauw eten, maar ook koken, smoren, vullen of frituren. Jeetje!

Wat proef je?
Rauw smaakt-ie selderij-achtig, gekookt lijkt de smaak meer op die van bloemkool - maar dan net wat pittiger.

Seizoen

Vroege zomer. out

Hieronder een aantal recepten

De bedoeling is dat deze pagina’s aangevuld gaan worden tot een volwaardige verzameling recepten die het tijdbeeld weergeven waarin deze groenten gebruikt worden

Aanvulling/correcties ; suggesties : theostuin@gmail.com

Recepten

 

naam

INGREDIËNTEN

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

BEREIDING

  • 1

  • 1

naam

INGREDIËNTEN

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

BEREIDING

  • 1

  • 1

Previous
Previous

Wortelen Penen

Next
Next

Radijs Chin Lo Pak