Zwarte Wortel

Pimpelpaars . Of, pimpelpaarse penen . Net zo oud als de farao’s, alleen hebben deze de tand des tijds beter doorstaan.

Geroosterd, ingemaakt of gewoon dun gesneden, Zwarte wortelen geven elk bord extra kleur. Let er wel op dat je de zwarte wortelen pas op het laatst door je eten mengt.

Wat proef je?
Zoals we zeiden: stevig en hartig. Zwarte wortel zijn wat minder zoet dan hun oranje neefjes, maar net zo voedzaam en lekker.

Seizoen
Het hele jaar door.

Hieronder een aantal recepten

De bedoeling is dat deze pagina’s aangevuld gaan worden tot een volwaardige verzameling recepten die het tijdbeeld weergeven waarin deze groenten gebruikt worden

Aanvulling/correcties ; suggesties : theostuin@gmail.com

Recepten

naam

INGREDIËNTEN

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

BEREIDING

  • 1

  • 1

naam

INGREDIËNTEN

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

BEREIDING

  • 1

  • 1

Previous
Previous

Gele Wortel

Next
Next

Paarse Wortel