Ramenas

Oer Hollandse radijssoort

Rauw in de salade

In schijfjes of gerapst bij de maaltijd ( beetje goede olie er over?)

Traditioneel wordt een aftreksel van de ramenas als hoestsiroop gebruikt,

Hieronder een aantal recepten

De bedoeling is dat deze pagina’s aangevuld gaan worden tot een volwaardige verzameling recepten die het tijdbeeld weergeven waarin deze groenten gebruikt worden

Aanvulling/correcties ; suggesties : theostuin@gmail.com

Zoo doe je dat :

Stukjes snijden,

ff opkoken in water,

afkoelen

honing toevoegen

Zelfs kieskeurige kindertjes vinden dit lekker ! !

Recepten

 

naam

INGREDIËNTEN

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

BEREIDING

  • 1

  • 1

naam

INGREDIËNTEN

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

BEREIDING

  • 1

  • 1

Previous
Previous

Avocado

Next
Next

Conferance